Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6838
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Шерстюк, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T08:20:35Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T08:20:35Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Шерстюк В. С. Розрахунок сепаратора віддільника вершків: Методичні вказівки до виконання розділу випускної кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти «Бакалавр» студентам денної та заочної форми навчання. Х.: ХНТУСГ, 2021. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6838 | - |
dc.description.abstract | Метою методичних вказівок є сприяння швидкому та якісному виконанню розділу випускної кваліфікаційної роботи РВО «Бакалавр» студентами денної та заочної форми навчання з галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» в межах освітньої програми «Інженерія переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках запропоновано структуру випускної кваліфікаційної роботи, вихідні дані, методику розрахунку технологічного обладнання та список літератури для виконання інших розділів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Розрахунок сепаратора віддільника вершків | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
3_PVO_ cream separator_2021.pdf | 439.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.