Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorЛуньова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-09-14T16:58:32Z-
dc.date.available2022-09-14T16:58:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТоряник О. І., Дьяков О. Г., Кучерук З. І., Луньова О. С. ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 388-395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6739-
dc.description.abstractПроведено ЯМР−дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару у безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба. Встановлено, що вплив гідроколоїдів на зв’язування води у безбілковому тісті розрізняється та зв’язування вологи ксантаном здійснюється більш інтенсивно, ніж гуаром. Це може бути пов’язано, перш за все, з різною хімічною структурою гідроколоїдів.uk_UA
dc.description.abstractNMR research of water-holdings properties of additions of xanthan gum and guar gum is conducted in the non-protein dough for the production of dietary bread. It was set that influence of hydrocolloids on fastening of water in a nonprotein dough test differentiates and fastening of moisture of xanthan gum is carried out more intensively, than guar gum. Foremost it can be depend of the different chemical structure of hydrocolloids.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectксантанuk_UA
dc.subjectгуарuk_UA
dc.subjectбезбілкове тістоuk_UA
dc.subjectЯМР−дослідженняuk_UA
dc.subjectдієтичний хлібuk_UA
dc.titleЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_67.pdf242.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.