Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6697
Назва: Особливості функціонування систем менеджменту в підприємствах з виробництва м’яса курей
Інші назви: Features of the functioning management systems in the enterprise for the production of meat chickens.
Особенности функционирования систем менеджмента в предприятиях по производству мяса кур.
Автори: Ульянченко, О.В.
Прозорова, Н.В.
Ключові слова: системи менеджменту, підприємство з виробництва м’яса курей, функціонування, ринкові умови.;management system, the company producing chickens meat, functioning, market conditions.;системы менеджмента, предприятие по производству мяса кур, функционирования, рыночные условия.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Ульянченко О.В., Прозорова Н.В. Особливості функціонування систем менеджменту в підприємствах з виробництва м’яса курей. 2016. № 1. С. 14
Серія/номер: Економічні науки;№ 1
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено стрімкий розвиток виробництва продукції м’ясного птахівництва, який потребує ефективно організованої системи управління підприємством, здатної вчасно реагувати на зовнішні та внутрішні чинники, швидко пристосовуватись до сформованих ринкових умов. Визначено особливості функціонування системи менеджменту в підприємствах з виробництва м’яса курей. Основною особливістю функціонування яких є впровадження менеджменту якості та безпеки. Оскільки дотримання високих стандартів якості не можливо без використання та впровадження у виробництво продукції м’ясного птахівництва таких двох систем менеджменту як: менеджмент якості та менеджмент безпеки харчової продукції. Така організація системи менеджменту забезпечить конкурентні переваги підприємствам з виробництва м’яса курей в сучасних ринкових умовах.
Determined in the article rapid pace of development of production meat of poultry products requiring efficient organized business management system that can promptly respond to external and internal factors, quickly adapt to prevailing market conditions. In modern conditions, the problem of efficient production management is especially important for domestic companies chicken meat production. The main objectives of the system of enterprises management for the production of chicken meat in the market environment is to maximize profits, increase the competitiveness of products and services, the conquest of new markets segments, worthy wages of staff and the satisfaction of his social needs. Ensuring good management schemes will improve the efficiency of its operational activities in the face of uncertainty and unpredictability of the environment.
В статье определены быстрые темпы развития производства продукции мясного птицеводства, требующие эффективной организованной системы управления предприятием, способной своевременно реагировать на внешние и внутренние факторы, быстро приспосабливаться к сложившимся рыночным условиям. Исследованы особенности функционирования системы менеджмента на предприятиях по производству мяса кур. Основной особенностью функционирования которых является внедрение менеджмента качества и безопасности. Поскольку соблюдение высоких стандартов качества невозможно без использования и внедрения в производство продукции мясного птицеводства таких двух систем менеджмента как: менеджмент качества и менеджмент безопасности пищевой продукции. Такая организация системы менеджмента обеспечит конкурентные преимущества предприятиям по производству мяса кур в современных рыночных условиях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6697
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ulyanchenko_Prozorova.pdf180.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.