Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6688
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Полевич, В. В. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T18:29:35Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T18:29:35Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Хаустова Т. М., Полевич В. В., Федак Н. В. Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 346-352. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6688 | - |
dc.description.abstract | На основі моделювання отримано залежності тривалості заварювання від концентрацій основних компонентів та спрогнозовано розподіл відносного коефіцієнта якості моделей крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено спільні раціональні зони тривалості заварювання і максимального значення коефіцієнта якості в нормованому просторі концентрацій. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is based on modeling brewing duration dependence from the concentrations of major components and predicted distribution of relative factor as croquet mass models based on wheat flour. The general optimum areas of continuance of melting and maximal value of coefficient of quality in the rationed space of concentrations are definite. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | крокетна маса | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт якості | uk_UA |
dc.title | Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_60.pdf | 202.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.