Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Назва: | Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Автори: | Самохвалова, О. В. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Шидакова-Каменюка О. Г. Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 191-192. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_191-192.pdf | 214.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.