Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Назва: Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Автори: Самохвалова, О. В.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Шидакова-Каменюка О. Г. Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 191-192.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_191-192.pdf214.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.