Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66252
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скриннік, В. І. | - |
dc.contributor.author | Крятов, Михайло Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-14T13:46:12Z | - |
dc.date.available | 2025-05-14T13:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крятов М. М. Впровадження додаткових послуг у закладі гостинності з метою підвищення конкурентоспроможності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік. Харків; ДБТУ. 2024. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66252 | - |
dc.description.abstract | В роботі досліджено поняття асортимент, асортимент послуг, управління асортиментом, конкурентоспроможність послуг та конкурентоспроможність підприємства, методичні підходи до оцінки асортименту послуг та управління ним, напрями удосконалення асортименту послуг готелю «Slavyanskiy» . Програма заходів, що була запропонована, спрямована на ефективне керування послугами та підвищення конкурентоспроможності підприємства. Для оцінки доцільності впровадження обраних заходів було проведено аналіз ринку та основних конкурентів, а також детальний огляд існуючих послуг на підприємстві. У результаті цього дослідження були запропоновані рекомендації з управління асортиментом послуг для підвищення його конкурентоспроможності, а також для розвитку MICE-туризму та відкриття більярдної зали. Проведені розрахунки підтвердили прибутковість запропонованих проектів та їх можливість впровадження у діяльність підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.title | Впровадження додаткових послуг у закладі гостинності з метою підвищення конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dcterms.references | 1. ДСТУ 4281::2004 Заклади ресторанного господарства. Класифікація–[Електронний ресурс] – Режим доступу: http://dnaop.com/html/29982/doc 2. ДБН В.2.2-9 Громадські будинки та споруди. Основні положення –[Електронний ресурс] – Режим доступу: http://dnaop.com/html/32507/doc 3. ДСТУ 4269-2003Послуги туристичні класифікація готелів услуги туристическиеклассификациягостиниц– [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/29982/doc 4. ДБН В.2.2-20:2008.Здания и сооружениягостиницыгостиниц –[Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/30148/doc 5. ДСТУ 4527:2006 Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/32397/doc 6. ДБН В.2.2-17.Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/1-1-0-287 7. ДБН В.2.5-28.Природне і штучне освітлення– [Електронний ресурс] –Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/dbn_v_2_5_28_2015/1-1-0-1188 8. ДБН В.2.2-25:2009.Підприємства харчування (заклади ресторанного господарстваосвітлення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/1-1-0-461 9. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 3 січня 2003 р. № 2 Про затвердження рекомендованих норм технічного оснащення закладів громадського харчування – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.restoran.dn.ua/rus/n_reading/2/8/article-3502.html 10. Кодекс законів про працю України– [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/322-0851 11. СНиП 2.04.01-85. Внутреннийводопровод и канализация зданий.України – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://soyuzproekt.ru/ntd/878.htm 12. СНиП 2.04.05-91 Отопление, вентиляция и кондиционирование.–[Електронний ресурс] – Режим доступу:http://soyuzproekt.ru/ntd/878.htm 13. Драгобрат 2017.Гірськолижний курорт.Полонина Драгобрат,Ясіня,Лазещина. – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.dragobrat.biz/ 14. Драгобрат– [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dragobrat.ws/ru/ 15. Полякова, А. В. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. напряму підготов. 6.140101 ден. та заоч. форм навчання / М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т ім. М. Туган Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва ; А. В. Полякова. –Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. - 145 с. 16. Павленкова П. П. та ін. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. 130 с. 17. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту. Сучасні принципи оформлення інтер’єру та екстер’єру готелів. Будівництво та архітектура сучасних готелів [Електронний ресурс]. URL: http:// tourlib.net/books_ukr/roglev05–1.htm (дата звернення: 25.04.2023). 21. Коренець Ю. М., Клєвцов Є. Г. Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник. Кривий Ріг : [ДонНУЕТ], 2020. 162 с. 22. Проектування готелів : навч. посіб. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. Л. Шаповал та ін. ; за ред. А.А. Мазаракі. К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. 340 с. 23. Дмитрів О. В., Ковальський В. П., Бондар А. В. Ревіталізація промислових об’єктів у центральній частині міста на прикладі ресторану «Neon». Інноваційні технології в будівництві-2020: матеріали міжнар. наук.-техн. конф., м. Вінниця, 10.11.2020-12.11.2020 р. Вінниця, 2020. URL: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/viewFile/10851/9055. (дата звернення: 20.04.2023). 24. Дмитрів О. В., Ковальський В. П., Бондар А. В., Абрамович В. С. Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових. 2021. URL: http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33128 (дата звернення: 20.04.2023). 25. Kulchytska,A. Ye., Tsarova, T. O. Specificity and trends of the development of the craft productmarket in Ukraine. Aktual Problems of Ekonomics and Management. 2018. 12. Р. 3-14. 26. Прилепа Н.В. Соколюк Г.О. Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу. Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 2014. № 4. Т. 2. С. 162–164. 27. Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства / В. В. Архіпов, В. А. Русавська – К.: Центр уч- бової літератури, 2021 – 342 с. 28. Архіпов В. В., Організація ресторанного господарства – К.: Інкас, 2021, 280 с. 29. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. -К: КНТУ, 2021, 632 с. 30. Радченко Л.О. Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів. – Вид-во. Світ книг, 2018, 288 с.. – Вид-во. Світ книг, 2018,288 с. 31. Організація ресторанного господарства / Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Давидова О. Ю.– Харків: Лідер, 2016.– 487 с. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Kryatov_M_M.pdf Restricted Access | 1.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.