Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66215
Назва: Оптимізація обліку готової продукції на підприємствах з переробки фруктів та ягід
Автори: Забродський, І. Т.
Науковий керівник : Мулик, Т.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Забродський І. Т. Оптимізація обліку готової продукції на підприємствах з переробки фруктів та ягід. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р.; наук. кер. Т. Мулик. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 528-531
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66215
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-529-532.pdf221.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.