Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6605
Название: | Фінансові аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі |
Другие названия: | Financial aspects of securing of enterprise competitiveness in baking industry. Финансовые аспекты обеспечения конкурентоспособности предприятий хлебопекарной отрасли. |
Авторы: | Ульянченко, О.В. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність підприємства, фінансове забезпечення, хлібопекарська галузь, державне регулювання, джерела фінансування.;competitiveness, financial support, bakery industry, government regulation, funding;конкурентоспособность предприятия, финансовое обеспечение, хлебопекарная отрасль, государственное регулирование, источники финансирования. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Библиографическое описание: | Ульянченко О.В. Фінансові аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. 2015. № 5. С.11 |
Серия/номер: | Економічні науки;№ 5 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті досліджено особливості фінансового забезпечення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Визначено основні проблеми забезпечення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств. Розроблено заходи по забезпеченню фінансової стійкості виробників хлібобулочних виробів та їх фінансової підтримки з боку держави. This paper suggests the features ensuring the competitiveness of financial enterprises baking industry. The main problem of ensuring competitiveness bakeries. The measures to ensure the financial sustainability of the producers of bakery products and their financial support from the state. В статье исследованы особенности финансового обеспечения конкурентоспособности предприятий хлебопекарной отрасли. Определены основные проблемы обеспечения конкурентоспособности хлебопекарных предприятий. Разработаны мероприятия по обеспечению финансовой устойчивости производителей хлебобулочных изделий и их финансовой поддержки со стороны государства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6605 |
Располагается в коллекциях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ulianchenko.pdf | 191.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.