Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65590
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСокол, Н. А.-
dc.contributor.authorГончарова, І. Ю.-
dc.date.accessioned2025-04-28T08:32:37Z-
dc.date.available2025-04-28T08:32:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГончарова І. Ю. Вплив інституційних чинників на процес формування соціальної відповідальності бізнесу в Україні. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Сокол Н. А. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65590-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив інституційних чинників на процес формування соціальної відповідальності бізнесу в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi2_07.04.16 -118.pdf76.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.