Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65590
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сокол, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Гончарова, І. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-28T08:32:37Z | - |
dc.date.available | 2025-04-28T08:32:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гончарова І. Ю. Вплив інституційних чинників на процес формування соціальної відповідальності бізнесу в Україні. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених і студентів, 7 квітня 2016 р. ; наук. кер. : Сокол Н. А. Харків : ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 118. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65590 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив інституційних чинників на процес формування соціальної відповідальності бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», у 2-х ч. Ч.2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi2_07.04.16 -118.pdf | 76.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.