Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65535
Назва: | Вплив інновацій та технологічного забезпечення агропродовольчого сектору України на його конкурентоздатність у воєнний та повоєнний час |
Автори: | Носова, Н. І. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Носова Н. І. Вплив інновацій та технологічного забезпечення агропродовольчого сектору України на його конкурентоздатність у воєнний та повоєнний час. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 160-164 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65535 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-161-165.pdf | 226.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.