Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65535
Назва: Вплив інновацій та технологічного забезпечення агропродовольчого сектору України на його конкурентоздатність у воєнний та повоєнний час
Автори: Носова, Н. І.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Носова Н. І. Вплив інновацій та технологічного забезпечення агропродовольчого сектору України на його конкурентоздатність у воєнний та повоєнний час. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 160-164
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65535
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-161-165.pdf226.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.