Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530
Title: Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків
Authors: Єфремова, О. С.
Горальчук, А. Б.
Пивоваров, П. П.
Keywords: емульгатори;рослинні вершки;поверхнево-активні речовини
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Єфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 123-131.
Abstract: Здійснено огляд стану проблеми використання поверхнево-активних речовин у складі пін, обґрунтовано оптимальний кількісний та якісний склад емульгаторів для рослинних вершків.
The state of the problem of surface-active substances in suds, has proved optimum quantitative and qualitative composition of emulsifiers for whipping cream.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_24.pdf246.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.