Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530
Title: | Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків |
Authors: | Єфремова, О. С. Горальчук, А. Б. Пивоваров, П. П. |
Keywords: | емульгатори;рослинні вершки;поверхнево-активні речовини |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Єфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 123-131. |
Abstract: | Здійснено огляд стану проблеми використання поверхнево-активних
речовин у складі пін, обґрунтовано оптимальний кількісний та якісний склад
емульгаторів для рослинних вершків. The state of the problem of surface-active substances in suds, has proved optimum quantitative and qualitative composition of emulsifiers for whipping cream. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_24.pdf | 246.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.