Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6524
Назва: Генна інженерія в сільському господарстві
Інші назви: Genetic engineering in agricultural
Автори: Беззадіна, С. О.
Науковий керівник : Бабан, Т. О.
Ключові слова: генетично модифіковані організми;сільськогосподарські рослини;сільськогосподарська продукція;виробники;транснаціональні корпорації;genetically modified organisms;agricultural plants;agricultural products;manufacturers;transnational corporations
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Беззадіна С. О. Генна інженерія в сільському господарстві. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 1. С. 87-90.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сутність генетично модифікованих організмів, деякі історичні аспекти розвитку їхнього виробництва. Визначені тенденції на світовому ринку сільськогосподарської та харчової продукції з вмістом генетично модифікованих організмів, з визначенням основних компаній-виробників та країн-лідерів у впровадженні технологій генної інженерії. Виявлені ризики, що супроводжують процес впровадження генетично модифікованих організмів у діяльність людини.
The article deals with the essence of genetically modified organisms, some historical aspects of the development of their production. Identified trends in the global market for agricultural and food products containing genetically modified organisms, with the definition of major manufacturing companies and leading countries in the implementation of genetic engineering technologies. The identified risks accompanying the process of introducing genetically modified organisms into human activities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6524
ISBN: 978-617-7602-64-3
Розташовується у зібраннях:Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnik SNT_V. 1_2019-87-90.pdf878.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.