Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГончарова, А. Д.-
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.date.accessioned2025-04-18T12:20:12Z-
dc.date.available2025-04-18T12:20:12Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationГончарова А. Д., Нечитайло Ю. А. Автоматизація виготовлення галетного печива. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 306.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65195-
dc.description.abstractAn automated control system for the production of biscuits is described. The principles of operation and advantages of such systems are analyzed. It is proposed to implement digital control of recipes through SCADA systems, IoT integration of temperature and humidity sensors.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleАвтоматизація виготовлення галетного печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-306.pdf110.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.