Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65057
Title: | Особливості формування позитивних комунікативних установок |
Authors: | Борисова, А. О. Колесник, А. О. Архипова, В. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Борисова А. О., Колесник А. О., Архипова В. О. Особливості формування позитивних комунікативних установок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 291-292. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65057 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_291-292.pdf | 108.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.