Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65057
Title: Особливості формування позитивних комунікативних установок
Authors: Борисова, А. О.
Колесник, А. О.
Архипова, В. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Борисова А. О., Колесник А. О., Архипова В. О. Особливості формування позитивних комунікативних установок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 291-292.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65057
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_291-292.pdf108.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.