Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65037
Title: Підходи до визначення напрямів організаційного проектування підприємства
Authors: Пічугіна, Т. С.
Букрєєв, Р. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пічугіна Т. С., Букрєєв Р. В. Підходи до визначення напрямів організаційного проектування підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 259-260.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65037
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_259-260.pdf102.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.