Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65035
Title: Загальні принципи безпеки послуг у готелях
Authors: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Загальні принципи безпеки послуг у готелях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 255-256.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65035
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_255-256.pdf100.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.