Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64952
Title: | Конкурентоспроможність продукції підприємства та її маркетингова складова |
Authors: | Момот, О. І. Комач, Л. Д. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Момот О. І., Комач Л. Д. Конкурентоспроможність продукції підприємства та її маркетингова складова. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 207-208. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64952 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_207-208.pdf | 108.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.