Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64933
Title: | Скорочений робочий тиждень: проблеми і перспективи |
Authors: | Єсінова, Н. І. Гончарук, А. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Єсінова Н. І., Гончарук А. О. Скорочений робочий тиждень: проблеми і перспективи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 169-170. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64933 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_169-170.pdf | 90.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.