Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64827
Title: Овочівництво: навчальний посібник
Authors: Яровий, Григорій Іванович
Романов, Олексій Васильович
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: Біотехкнига
Citation: Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч. посібник. Держ. біотехнологічний ун-т. 2-ге вид., допов. Харків: Біотехкнига, 2025. 504 с. Доступ до повного тексту https://biotekhknyha.com.ua/ovochivnyctvo-navchalnyj-posibnyk
Abstract: Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро біологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і техно логію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціаль ності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути ко рисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарст
metadata.dc.description.uri: https://biotekhknyha.com.ua/ovochivnyctvo-navchalnyj-posibnyk
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64827
ISBN: 978-617-8554-07-1
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_OVOchivnyTSTVO_25.pdf306.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.