Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64827
Title: | Овочівництво: навчальний посібник |
Authors: | Яровий, Григорій Іванович Романов, Олексій Васильович |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Харків: Біотехкнига |
Citation: | Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч. посібник. Держ. біотехнологічний ун-т. 2-ге вид., допов. Харків: Біотехкнига, 2025. 504 с. Доступ до повного тексту https://biotekhknyha.com.ua/ovochivnyctvo-navchalnyj-posibnyk |
Abstract: | Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агро біологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і техно логію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зелених, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів спеціаль ності 201 «Агрономія» у ЗВО III–IV рівнів акредитації, а також може бути ко рисним для наукових працівників, викладачів і фахівців овочевих господарст |
metadata.dc.description.uri: | https://biotekhknyha.com.ua/ovochivnyctvo-navchalnyj-posibnyk |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64827 |
ISBN: | 978-617-8554-07-1 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_OVOchivnyTSTVO_25.pdf | 306.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.