Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64692
Title: Особливості формування організаційно-економічного механізму мобілізації ресурсного потенціалу підприємства
Authors: Зубков, С. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зубков С. О. Особливості формування організаційно-економічного механізму мобілізації ресурсного потенціалу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64692
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_89-90.pdf107.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.