Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64682
Title: Сутність та основні аспекти вибору конкурентної стратегії підприємства
Authors: Кропівцова, Н. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кропівцова Н. І. Сутність та основні аспекти вибору конкурентної стратегії підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64682
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_69-70.pdf87.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.