Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64555
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Скрипник, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-02T06:19:54Z | - |
dc.date.available | 2025-04-02T06:19:54Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Скрипник В. О. Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’яса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 330-331. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64555 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_330-331.pdf | 107.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.