Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorСкрипник, В. О.-
dc.date.accessioned2025-04-02T06:19:54Z-
dc.date.available2025-04-02T06:19:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Скрипник В. О. Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’яса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 330-331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64555-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_330-331.pdf107.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.