Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64520
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorВоронцова, Ж. В.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:49:12Z-
dc.date.available2025-04-01T06:49:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Воронцова Ж. В., Пак А. О. Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику процесу ЗТП-сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 295-297.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64520-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив параметрів руху сушильного агента на кінетику процесу ЗТП-сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_295-297.pdf150.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.