Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотриваєва, Н.В.-
dc.date.accessioned2022-09-07T14:37:16Z-
dc.date.available2022-09-07T14:37:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПотриваєва Н.В., Кіц Д.О. Виноградарство як об’єкт обліку витрат і калькулювання собівартості продукції. 2015. № 4. С. 73uk_UA
dc.identifier.otherУДК: 634.8:657.471-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6443-
dc.description.abstractВисвітлено особливості та недоліки витрат на виробництво продукції виноградарства та їх вплив на побудову обліку. Розкрито діючу практику обліку виробництва продукції виноградарства та калькуляції її собівартості, внесено пропозиції щодо їх вдосконалення. Запропоновано методику обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції, впорядковано документальне оформлення етапів біологічного циклу виноградників і продукції виноградарства.uk_UA
dc.description.abstractThe features and shortcomings of the viticulture production cost of production and their influence on the construction of accounting are highlighted. The current accounting practices of wine growing production and the calculation of its cost are discovered. The suggestions as for their improvement are made. The method of production accounting and production cost is proposed. The documenting operations as for phases of the vineyards and wine growing products’ biological cycle are regulated.uk_UA
dc.description.abstractОсвещены особенности и недостатки затрат на производство продукции виноградарства и их влияние на построение учета. Раскрыто действующую практику учета производства продукции виноградарства и калькуляции ее себестоимости, внесены предложения по их совершенствованию. Предложена методика учета затрат на производство и калькуляция себестоимости продукции. Упорядочено документальное оформление операций этапов биологического цикла виноградников и продукции виноградарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 4-
dc.subjectвиноградарство, облік, витрати, собівартість, продукція.uk_UA
dc.subjectviticulture, accounting, cost, products.uk_UA
dc.subjectвиноградарство, учёт, затраты, себестоимость, продукция.uk_UA
dc.titleВиноградарство як об’єкт обліку витрат і калькулювання собівартості продукціїuk_UA
dc.title.alternativeViticulture as an object of cost accounting and calculation of production costs.uk_UA
dc.title.alternativeВиноградарство как объект учета затрат и калькулирования себестоимости продукции.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Potryvaieva_Kits.pdf323.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.