Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорюшкіна, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorМоісєєва, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorКобелєва, Даля Леонідівна-
dc.date.accessioned2025-03-28T09:32:46Z-
dc.date.available2025-03-28T09:32:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОснови профорієнтаційної роботи : метод. вказівки до самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад. О. В. Борюшкіна, Н. І. Моісєєва, Д. Л. Кобелєва. Харків : [б. в.], 2024. 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64384-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає опис, ціль програму та структуру дисципліни; матеріал для самостійного опрацювання, рекомендовану літературу, питання для самоконтролю. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleОснови профорієнтаційної роботи : метод. вказівки до самостійного вивчення дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Prof_robota_FMAP_015_24.pdf668.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.