Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.date.accessioned2025-03-26T08:06:06Z-
dc.date.available2025-03-26T08:06:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Крамаренко Д. П., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Дослідження впливу температури на початкову продуктивність ультрафільтраційних мембран типу ПАН. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 234-235.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64318-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу температури на початкову продуктивність ультрафільтраційних мембран типу ПАНuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_234-235.pdf136.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.