Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64314
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБичков, Я. М.-
dc.contributor.authorСтебліна, К. П.-
dc.contributor.authorДмитрюк, Т. І.-
dc.date.accessioned2025-03-26T07:59:16Z-
dc.date.available2025-03-26T07:59:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБичков Я. М., Стебліна К. П., Дмитрюк Т. І. Визначення збереженості вітаміну С у сухих рослинних порошка. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 227-228.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64314-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення збереженості вітаміну С у сухих рослинних порошкахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_227-228.pdf121.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.