Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМотузка, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-03-26T07:11:27Z-
dc.date.available2025-03-26T07:11:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМотузка Ю. М. Теоретичні та практичні аспекти розробки та використання продуктів для ентерального харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 199-200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64300-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти розробки та використання продуктів для ентерального харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_199-200.pdf107.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.