Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64272
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-25T07:18:07Z | - |
dc.date.available | 2025-03-25T07:18:07Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Юр’єва О. О., Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 143-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64272 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення якості пастоподібних плавлених сирів, отриманих із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_143-144.pdf | 124.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.