Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64160
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБрикова, Т. М.-
dc.date.accessioned2025-03-20T10:07:43Z-
dc.date.available2025-03-20T10:07:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 112-114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64160-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_112-114.pdf127.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.