Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorБерестова, А. А.-
dc.date.accessioned2025-03-20T10:06:01Z-
dc.date.available2025-03-20T10:06:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова А. А. Дослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 110-112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64159-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_110-112.pdf126.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.