Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64156
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Радченко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-20T09:56:45Z | - |
dc.date.available | 2025-03-20T09:56:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр’єва О. О. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 104-106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64156 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_104-106.pdf | 133.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.