Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorРадченко, Л. О.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.date.accessioned2025-03-20T09:56:45Z-
dc.date.available2025-03-20T09:56:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр’єва О. О. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 104-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64156-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_104-106.pdf133.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.