Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T09:50:25Z-
dc.date.available2025-03-20T09:50:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 96-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64152-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_96-98.pdf127.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.