Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:40:29Z-
dc.date.available2025-03-20T07:40:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Вивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 78-79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64143-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_78-79.pdf118.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.