Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2025-03-18T10:07:14Z-
dc.date.available2025-03-18T10:07:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Желєва Т. С. Розробка асортименту напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 52-53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64074-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка асортименту напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_52-53.pdf100.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.