Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.date.accessioned2025-03-18T10:06:01Z-
dc.date.available2025-03-18T10:06:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФедак Н. В., Діхтярь А. М. Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 50-51.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64073-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_50-51.pdf101.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.