Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:14:20Z-
dc.date.available2025-03-18T09:14:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМаренкова Т. І., Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінану. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64060-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_25-26.pdf101.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.