Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64060
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T09:14:20Z | - |
dc.date.available | 2025-03-18T09:14:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Маренкова Т. І., Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінану. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 25-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64060 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_25-26.pdf | 101.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.