Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:04:28Z-
dc.date.available2025-03-18T09:04:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖуравльов С. В., Юрченко С. Л. Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64055-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_15-16.pdf102.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.