Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63992
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКудряшов, І. О.-
dc.contributor.authorАртюгін, А. В.-
dc.date.accessioned2025-03-17T07:26:41Z-
dc.date.available2025-03-17T07:26:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКудряшов І. О., Артюгін А. В. Використання національних видів спорту в удосконаленні фізичної підготовленості студентів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 215-217.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63992-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання національних видів спорту в удосконаленні фізичної підготовленості студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_215-217.pdf877.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.