Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63945
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗолотарьова, Світлана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-03-14T10:24:53Z-
dc.date.available2025-03-14T10:24:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПедагогічне моделювання харчових технологій: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад. С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63945-
dc.description.abstractКурс «Педагогічне моделювання харчових технологій» – це провідний вектор з педагогічних навчальних дисциплін, що формують профіль фахівця професійної освіти. Метою дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок та професійних компетенцій, необхідних для ефективного викладання дисциплін у сфері харчових технологій. Основний акцент робиться на розвитку педагогічної майстерності, інноваційних методів навчання, організації освітнього процесу та інтеграції сучасних технологій у підготовку фахівців харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПедагогічне моделювання харчових технологій: методичні вказівки, спец. 015 Професійна освітаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_PEDAHOH_MODELYUV_KHARCH_TEKHNOLOHIY_015_24.pdf615.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.