Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63945
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотарьова, Світлана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-14T10:24:53Z | - |
dc.date.available | 2025-03-14T10:24:53Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Педагогічне моделювання харчових технологій: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад. С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63945 | - |
dc.description.abstract | Курс «Педагогічне моделювання харчових технологій» – це провідний вектор з педагогічних навчальних дисциплін, що формують профіль фахівця професійної освіти. Метою дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань, практичних навичок та професійних компетенцій, необхідних для ефективного викладання дисциплін у сфері харчових технологій. Основний акцент робиться на розвитку педагогічної майстерності, інноваційних методів навчання, організації освітнього процесу та інтеграції сучасних технологій у підготовку фахівців харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Педагогічне моделювання харчових технологій: методичні вказівки, спец. 015 Професійна освіта | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_PEDAHOH_MODELYUV_KHARCH_TEKHNOLOHIY_015_24.pdf | 615.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.