Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63906
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балацька, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Калєнік, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-13T13:16:40Z | - |
dc.date.available | 2025-03-13T13:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Балацька Н. Ю., Калєнік К. В. Сучасний стан готельного господарства в Україні та шляхи його розвитку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 139-140. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63906 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Сучасний стан готельного господарства в Україні та шляхи його розвитку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_139-140.pdf | 822.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.