Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63898
Title: Ротаційний теплообмінник для уварювання кондитерських мас з внесеними до рецептур органічними полікомпонентними пастоподібними (порошкоподібними) напівфабрикатами
Authors: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Issue Date: 19-Feb-2025
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ротаційний теплообмінник для уварювання кондитерських мас з внесеними до рецептур органічними полікомпонентними пастоподібними (порошкоподібними) напівфабрикатами: пат. 158527 Україна: МПК (2025.01) A23G 3/04 (2006.01) F28F 7/00. № u 2024 02546. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 13.05.2024; опубл. 19.02.2025, Бюл.№ 8. 5 с.
Series/Report no.: 11;158527
Abstract: Ротаційний теплообмінник для уварювання кондитерських мас з внесеними до рецептур органічними полікомпонентними пастоподібними або порошкоподібними напівфабрикатами складається з чотирьох камер для уварювання кондитерських мас у вигляді циліндричних поверхонь, всередині яких розміщений з можливістю обертання пустотілий вал з розміщеними на ньому у шаховому порядку ножами-скребками. При цьому кожна циліндрична камера зовні має циліндричний екран у вигляді гнучкого плівкового резистивного електронагрівача випромінюючого типу, ніж-скребок має можливість додатково обігріватися та на відстані 10 мм від нижньої частини має продовжньо-осьовий сегмент з гріючою хвилеподібною напрямною.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63898
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
158527_DBTU.pdf312.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.