Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63843
Title: | Ситуаційний підхід до формування системи управління підприємствами сфери послуг |
Authors: | Гринько, П. Л. Мансиров, Е. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринько П. Л., Мансиров Е. Ситуаційний підхід до формування системи управління підприємствами сфери послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 81-82. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63843 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_81-82.pdf | 819.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.