Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63837
Title: Инновационное развитие пищевой промышленности Украины
Authors: Янченко, Н. В.
Шиб, К. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янченко Н. В., Шиб К. В. Инновационное развитие пищевой промышленности Украины. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 2. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63837
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_2_69-70.pdf858.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.