Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorГулий, А. В.-
dc.date.accessioned2025-03-04T07:17:51Z-
dc.date.available2025-03-04T07:17:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Гулий А. В. Особливості використання ставкової риби під час виробництва ковбас. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 346-348.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63677-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості використання ставкової риби під час виробництва ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_346-348.pdf167.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.