Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63595
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.date.accessioned2025-03-01T14:27:39Z-
dc.date.available2025-03-01T14:27:39Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПопова Т. М., Малюк Л. П. Аналіз забруднення гречаної крупи та пшона мікотоксинами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 266-267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63595-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз забруднення гречаної крупи та пшона мікотоксинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_266-267.pdf167.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.