Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомовських, Л.О.-
dc.date.accessioned2022-09-05T10:36:11Z-
dc.date.available2022-09-05T10:36:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛомовських Л.О. Маркетинговий аналіз ринку м’яса в Україні. 2015. № 3. С. 176uk_UA
dc.identifier.otherУДК 338.439.63-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6355-
dc.description.abstractУ статті визначено сутність маркетингового аналізу, проведено маркетинговий аналіз ринку м’яса в Україні, виявлено проблеми та перспективи розвитку даного ринку.uk_UA
dc.description.abstractThe article defines the essence of marketing analysis; conducted a market analysis of the meat market in Ukraine; identified problems and prospects of development of this market.uk_UA
dc.description.abstractВ статье определена сущность маркетингового анализа, проведен маркетинговый анализ рынка мяса в Украине, выявлены проблемы и перспективы развития данного рынка.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 3-
dc.subjectмаркетинговий аналіз, ринок м’яса, виробництво, реалізація, споживання, споживчі ціни.uk_UA
dc.subjectmarketing analysis, meat market, production, sales, consumption, consumer pricesuk_UA
dc.subjectмаркетинговый анализ, рынок мяса, производство, реализация, потребление, потребительские цены.uk_UA
dc.titleМаркетинговий аналіз ринку м’яса в Україніuk_UA
dc.title.alternativeMarketing analysis of the meat market in Ukraine.uk_UA
dc.title.alternativeМаркетинговый анализ рынка мяса в Украине.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lomovskikh.pdf304.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.