Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63454
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.date.accessioned2025-02-27T14:09:35Z-
dc.date.available2025-02-27T14:09:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСерік М. Л., Шурдук І. В. Дослідження мікробіологічних показників м’ясних фаршів, збагачених кальцієм, для борошняних кулінарних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 190-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63454-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження мікробіологічних показників м’ясних фаршів, збагачених кальцієм, для борошняних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_190-191.pdf173.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.