Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6333
Title: Ефекти запровадження органічного виробництва
Other Titles: The effects of the introduction of organic production.
Эффекты внедрения органического производства.
Authors: Бойко, Л.М.
Keywords: органічне виробництво, ефекти запровадження, переваги, недоліки,умови.;organic production, the effects of the introduction, advantages, disadvantages, conditions.;органическое производство, эффекты введения, преимущества, недостатки, условия.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В.В. Докучаєва
Citation: Бойко Л.М. Ефекти запровадження органічного виробництва. 2015. № 3. С. 124
Series/Report no.: Економічні науки;№ 3
Abstract: Проведено дослідження ефектів запровадження органічного виробництва, узагальнено переваги та недоліки. Проаналізовано підходи вчених та практичний досвід розвитку органічного виробництва.
The subject of research are аspects of the implementation of thе principles of organic production practices of agricultural producers, the rationale for their benefits, and adverse effects.
Проведено исследование эффектов введения органического производства, обобщено преимущества и недостатки. Проанализированы подходы ученых и практический опыт развития органического производства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6333
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boyko.pdf419.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.