Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorГончар, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-02-26T10:11:31Z-
dc.date.available2025-02-26T10:11:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Гончар Ю. М. Спосіб виробництва згущеної ферментованої молочної сироватки зі зниженим вмістом лактози. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 120-121.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63323-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва згущеної ферментованої молочної сироватки зі зниженим вмістом лактозиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_120-121.pdf165.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.